Random Post

Thursday, 24 March 2011

Contest : Orang Lidi Berkata by Hanisa Sabrina

kami mahu buat contest ORANG LIDI BERKATA KATA yang terhebakk ! memandang kan ini contest pertama kami , harap ramai yang join and bagi sokongan . HAHA ** malu la mak nyah oii ! siap boldkan tulisan kaler merah dan dibesarkan menunjukkan semangat kami ! **

haaa ? bagaimanakah ? tak faham ? okay , jom scroll down dan baca sampai habis


banner CONTEST
1. Kena follow blog kami dulu . kami bertiiga tahu , bukan berdua atau bersatu .HOHO . jangan risau , insyaAllah difollow kembali :)

2. Silakan paste banner CONTEST ini demi kepentingan sejagat dan keharmonian rumah tangga . (sila klik dulu untuk copy sebab belog saya disable right klik)

3 . Buat entry mengenai contest ini . seciput secoet besar tahi gigi pun tak pe nak oi . mak tak marah . cth : "aku lukis orang lidi ni tengah menari sebab aku saja saja je lukis macam ni . tetibak je otak aku terfikir menari . tu lah pasal blablabla . ."

4 . Anda dikehendaki melukis ORANG LIDI sekretip mungkin . tak kisah lah , tengah menari ke , memasak ke , bersuperman atau bersuparjo kah . mahu jadikan 3D atau 2D pun boleh juga . dan mesti berdialog walaupun "EHH" , "OHH" asalkan orang lidi itu berkata kata ( macam dalam banner )dan mestilah hasil titik peluh masyam ketiak anda sendiri .yang penting , jangan ciplak orang lain punya tau !. 

5. Tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tahu .

6 . Linkkan entry anda dalam comment box post ini eh . kalau rasa nak mengada , boleh post juga link di blog SYUD atau SARA . haha .

HADIAH HADIAHNYA PULA...

First place -  RM30 + diriview selama seminggu di ketiga tiga blog kami + special doodle

Second place -  RM20 + diriview selama seminggu oleh kami juga + special doodle

Third place - RM10 + diriview selama seminggu oleh kami lagi + special doodle

hadiah boleh pilih mahu CASH atau TOPUP

5 orang sagu hati - diriview dalam post piasa + doodle

peserta yang tidak menang hanya akan diriview sahaja .

berbaloi kan hadiah dia ? korang hanya perlu lukis orang lidi berdialog je dah dapat 30 hengget !
sekian trimass. kalau ada apa apa soalan , silakan tanya :)

TARIKH TUTUP - 1 MAY 2011 .


Dibawah Ini adalah Hasil Karya Labi-Labi Da Vincci yang terhebat dialam semesta ini..hahahaha
LabiLabi Da Vincci Masterpiece [CLICK UNTUK BESARKAN]
Ok, Labi-Labi start review pasal contest ini dan masterpiece Labi-Labi nie walaupun tidak sehebat Leonarno Da Vinci Masterpiece ini.

Labi-Labi melukis seperti ini adalah kerana Labi-Labi tahu gadis-gadis cantik 3 orang tu sangat gilakan Labi-Labi [HaHaHa]

Watak Ultra Labi-Labi [Bukan UltraKiasu OK] itu adalah watak sebenar Labi-Labi sebagai lelaki Poyo Macho yang berusaha untuk menyelamatkan dunia daripada Dinosaur ataupun dikenali dengan nama scientificnya ialah Monster..Hahaha..

TAG : Farah Farhana , ZHAZHA , Liyana Azmi

Kalau nak join click sini HERE

No comments:

Post a Comment